Hvorfor vælge os?

Talrige fordele for dig

- Fordelene er mange hos Styr Tallene …
 

Det økonomiske overblik

Det kan være rart at få et overblik over økonomien i virksomheden - men typisk er der nogle hængepartier eller andre uigennemskuelige faktorer som gør at det fulde billede ikke altid er så let at overskue.
 

Lange weekender

Er weekenderne for korte til bogholderiet og regnskaber? – Brug weekenden på vigtigere ting end tal. Tiden kan derfor bruges på familie og venner, mens regnskaberne er ajourført.
 

Tid er penge

Der bliver tid til ro og fordybelse i virksomheden når der ikke skal tænkes over overskredet faktura eller et bogholderi der ikke helt stemmer overnes med debitorerne. Med en travl hverdag kan kunderne ofte være krævende, der kræves derfor ekstra energi til at pleje dem i stedet.
                
 
              

Gennemskuelighed

Med en finger på pulsen varetager vi det administrative. Dette betyder også at vi gerne vil bruges som en sparringspartner. Vi står altid til rådighed med vejledning eller svar på eventuelle spørgsmål som man kan gå at tumle med.
 

Flexible ude-kontor

Ved ikke at være fastlåst med fysiske lokaler, kan vi udføre opgaverne selvom du er ude at huset og pleje kunder, eller af andre grunde ikke kan være omkring. Vi er altid opdateret med de nyeste regnskabsprogrammer og ved hvordan de skal anvendes til fulde. Derfor skal du ikke spekulere på sygedagpenge, kurser, ferie mm. Styr Tallene er med andre ord fleksible.