Referencer

 
Hasseris Flytteforretning

Før i tiden stod vi selv for løn og bogføring af bilag, men det tog tid fra andre vigtige opgaver. I dag har Styr Tallene taget over, og det betyder, at det bliver gjort rigtigt, til tiden og væsentligt hurtigere.
 
Jeg vil faktisk sige, at Tina sparer os for bekymringer og omkostninger. Det er al for dyrt at fuldtidsansætte en bogholder til at løse de samme opgaver, når Tina kun bruger de få timer, vi har brug for. Når tallene nu også stemmer, sparer vi omkostninger forbundet med revisoren, der ikke skal bruge nær så meget tid på at lave vores afrapporteringer og regnskaber.
 
Det er en sand fornøjelse, at tingene er i orden og ajourført. Vi kan bedre holde øje med budgetter og sørge for at rykke kunder, hvis det er nødvendigt. Tina har adgang til vores systemer, så hun behøver ikke engang at komme ud til os, og hun gør i det hele taget tingene meget nemmere.
 
- Direktør Kristian Juul, Hasseris Flytteforretning
                

 
   
Badeanstalten

Tina har ryddet op og lavet om på uhensigtsmæssige rutiner. Før indtastede vi data, vi aldrig brugte, og vi har været glade for at printe. Hun har været øjnene udefra, der har set muligheder for små tilpasninger, som i sidste ende betyder rigtige meget for effektiviteten og økonomien.  
 
Tina er djævelens advokat, som udfordrer os på måder at effektivisere processer. Hun er altid meget løsningsorienteret og siger ”det finder vi ud af”. Det er svært at finde en progressiv bogholder, men Tina er ikke bange for at prøve noget nyt, hvis det leder mod besparelser. Hun er dybt involveret som samarbejdspartner i vores bestræbelser på at implementere et nyt ERP-system, og her er hun også en dygtig sparringspartner.
 
Tina er en rar, sød og sjov person at være sammen med. Hun har et stort netværk, så uanset hvad vi mangler, så kender hun nogle. Det er et stort plus i vores bog, at hun kender Gud og hver mand. 


- Salgs- og marketingschef Jan Park Holm, Badeanstalten  
 

 
   
Fotograf Louise Dybbro
 
Styr Tallene giver mig en rigtig god tryghed. Jeg bogfører selv i grove træk, og så ordner de resten. Selvom jeg kun bruger dem nogle timer hver måned, er bogføringen gjort let for mig, det er nemmere at styre økonomien, og jeg har altid en, jeg kan ringe til. 
 
Tina sørger også for at sende en rykker, hvis nogen har glemt at betale mig. Så slipper jeg for en lidt pinlig samtale med kunden.
 
Louise Dybbro, Fotograf Louise Dybbro